Tillsammans - 183 år på scenen!

Område: Umeå
Arena/Plats: Aula Nordica
Kategori: Konserter
Datum: Fredag 3 feb 2017

Barbro ”Lill-Babs” Svensson, Siw Malmqvist, Anne-Louise Hansson - tre giganter inom svensk showbiz och med en erfarenhet inom artisteriet som få i vårt land besitter. Dessa tre legendarer har tillsammans underhållit det svenska folket i 183 år. En siffra som nästan känns overklig men som är sann.

Nu är det åter dags att bege sig ut på de svenska vägarna, med en turné som kommer besöka ca 15 svenska städer. Publiken kan förbereda sig på en magisk afton med anekdoter, humor och oförglömliga hits ackompanjerade av kapellmästare Benneth Fagerlund.

Kanske är det sista gången de står på scen tillsammans? Ta chansen och se dessa fantastiska damer som började sin yrkesresa i mitten av 50-talet och som i årtionden tillhört den svenska artisteliten. Var och en har de sjungit sig in i den svenska musikhistorien och folksjälen för all framtid.

Varmt välkomna till en kväll som sent ska glömmas!

Datum/Tidpunkt

Datum Tidpunkt Arena/Plats
3 Feb
Fredag 3 feb 2017 19:30 Aula Nordica

Kontaktinformation

Telefonnummer
+46 90 13 31 80
Kontaktperson
Biljettcentrum

Länkar

Prisinformation

Prisinformation
485 kr
Hotell

Hotell Gamla Fängelset

Avstånd: 1,5 km
Hotell Gamla Fängelset är ett enstjärnigt hotell. Huset uppfördes 1861 och var sedan dess fram till 1981 Västerbottens länscellfängelse. Under 2007 renoverades byggnaden varsamt och har idag 23 enkelrum, två fyrbäddsrum och två dubbelrum. De har också ett konferensrum för möten och festligheter som rymmer 35 personer.
Hotell

Hotell Björken

Avstånd: 391 meter
Välkommen till Norrlands största hotell! Hotell Björken ligger bekvämt nära Umeå Universitet, Centrum, Umeå Airport, Folkets Hus, och Norrlands Universitetssjukhus. I närheten ligger även Bildmuseet och Västerbottens Museum.
Hotell

OK Hotell

Avstånd: 1,8 km
OK Hotell ligger i ett lugnt villakvarter, 10 minuters promenad från centrum. För den som söker avkoppling finns grönområdet Gammlia i närheten. Samtliga rum har kabel-TV,radio, telefon och dusch. Trådlöst internet ingår.

Dela & spara

Skicka
Ditt meddelande har skickats!

Välj tillfällen.

  • Fre 3 feb 2017 19:30 - 00:00 @ Aula Nordica
OK

KartaBoka boende

Boka ditt boende direkt på vår sajt utan bokningsavgifter. Om en ”boka nu”-knapp saknas i presentationen kontaktar du anläggningen direkt.