Magnus Carlson

Område: Umeå
Arena/Plats: Väven
Kategori: Konserter
Datum: Fredag 10 feb 2017

Magnus Carlson – en av Sveriges mest hyllade popsångare och aktuell i höstens stora tv-succé Så Mycket Bättre – släpper nya soloalbumet “Den Långa Vägen Hem” den 3 februari och följer upp med en klubbturné.

Det blir specialinbjudna soul-DJ’s före och efter gig och med sig har Magnus ett drömlikt sjumannaband bestående av hans personliga favoritmusiker (bortsett Weeping Willows). Det blir låtar från nya skivan men även gott och blandat från de tidigare soloplattorna. Det blir en helkväll helt enkelt, med dansant soul som gemensam nämnare.

Datum/Tidpunkt

Datum Tidpunkt Arena/Plats
10 Feb
Fredag 10 feb 2017 19:00 Väven

Kontaktinformation

Länkar

Prisinformation

Prisinformation
Ordinarie: 425 kr Medlem Humlan: 320 kr
Hotell

Stora Hotellet

Avstånd: 37 meter
Stora Hotellet är ett helt nyrenoverat hotell etablerat sedan 1895. Hotellet är belägen vid Rådhuset och integrerat med Väven, stadens nya kulturhus. Stora Hotellet har 82 rum, varav 4 juniorsviter och en stor svit.
Hotell

Scandic Plaza Umeå

Avstånd: 103 meter
Scandic Plaza ligger mitt i universitetsstaden Umeå, mellan gågatan och älven.
Hotell

Clarion Collection Hotel Uman

Avstånd: 263 meter
Clarion Collection Hotel Uman är en unik hotellpärla med hemkänsla i centrala Umeå. Hotellet ligger intill den vackra Umeälven och bara en minut bort ligger gågatans butiker.

Dela & spara

Skicka
Ditt meddelande har skickats!

Välj tillfällen.

  • Fre 10 feb 2017 19:00 - 00:00 @ Väven
OK

KartaBoka boende

Boka ditt boende direkt på vår sajt utan bokningsavgifter. Om en ”boka nu”-knapp saknas i presentationen kontaktar du anläggningen direkt.